VISITEM LA COOPERATIVA LA FAGEDA

                                                

Dintre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa hi ha la Fageda d’en Jordà, un espai d’especial bellesa i protecció.

Al bell mig, hi trobarem la Cooperativa La Fageda, una institució molt estimada al territori per la seva funció social, pel prestigi dels productes que hi fabrica i per l’atractiu de les seves instal·lacions i activitats que volem visitar. http://www.fageda.com/visites/

Per arribar-hi “naturalment”, hem creat una ruta per fer en bicicleta des del Càmping Les Preses Natura, per la vall del Corb i la Fageda d’en Jordà.  Us facilitarem la Fitxa-Mapa.

La pedalada  ens permet gaudir de un paisatge natural privilegiat, pel mig de conreus, pastures, camins, faigs i volcans. Si aneu amb infants, us aconsellem una bicicleta elèctrica amb cadireta.

L’estada la farem en un còmode Mòbil Home del Càmping Les Preses Natura, en una oferta de 2 nits al Cap de Setmana. També us podem llogar bicicletes convencionals i/o elèctriques, GPS i accessoris per fer la ruta. http://bicicletes.atma.cat/

La Cooperativa, la Ruta,  la Fageda d’en Joardà i el Càmping, no us deixaran indiferents. En guardareu un bon record de l’estada, la visita i la pedalada.  

Veure la ruta a: https://www.campingnatura.cat/activitats/rutes-bicicleta/rutes-cicloturisme/

CONSULTEU DISPONIBILITAT  I TARIFES  AL CÀMPING    https://www.campingnatura.cat/ofertes/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.