TORNA EL CONFINAMENT COMARCAL

QUE POC HA DURAT L’AIXECAMENT DE RESTRICCIONS DE MOBILITAT COMARCAL. NOMES DOS SETMANES HEM POGUT VENIR AL CÀMPING DES DE QUALSEVOL INDRET DE CATALUNYA PER GAUDIR DE LES SEVES INSTAL·LACIONS, EL BON AMBIENT DELS USUARIS I D’AQUEST TERRITORI ESPLÈNDID QUE ES LA GARROTXA.

RECORDAREM AQUESTA SETMANA SANTA COM UN OASI DE JOIA EN UN PERÍODE DE RESTRICCIONS, LIMITACIONS I PREVENCIONS. MESURES NECESSÀRIES PER LLUITAR CONTRA LA PANDÈMIA DEL COVID 19.

PERÓ JA TORNEM A ESTAR AMB EL CONFINAMENT COMARCAL!.

COMPARTIM LA CONVENIÈNCIA DE LLUITAR PER LA NOSTRA SALUD I LA DE TOTHOM. PER TANT, NO REGATEJAREM ESFORÇOS NI SACRIFICIS PER ACONSEGUIR-HO.  PER AIXÓ ENS DOL QUE ALGUNES DECISIONS GOVERNAMENTALS SIGUIN CONFUSES I A VEGADES, DISCUTIBLES.

PER ALTRE BANDA, TOTS SABEM QUE EL FINAL D’AQUEST MALSON, S’ACONSEGUIRÀ EL DIA QUE S’HAGI VACUNAT A TOTHOM. ATESES LES INFORMACIONS QUE ENS ARRIBEN ALS CIUTADANS, ESPEREM QUE MILLORIN ELS CRITERIS I LA INTENSITAT  PER AUGMENTAR LA PROTECCIÓ GENERALITZADA DE LA POBLACIÓ.

FEM SALUT PER NOSALTRES, PELS DEMÈS. DE L’ADMINISTRACIÓ EN RECLAMEM EFICÀCIA EN LA VACUNACIÓ. ENTRE UNA COSA I L’ALTRE, PODREM ACONSEGUIR TORNAR GAUDIR DEL CÀMPING I DE LA GARROTXA, QUE US ESPEREN!.

danielt Abril del 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.