TEMPS DE PAISATGE

Enguany a la Garrotxa la climatologia es diferent. L’estiu s’ha allargat fins a l’Octubre. De pluges, poques. Per això la tardor encara aguanta i podem veure roses florint al mateix temps que els arbres més fredelucs que es despullen.

Amb aquestes condicions especials, el nostre territori ens ofereix un espectacle cromàtic de natura que convida a gaudir amb plenitud durant uns dies, just fins que un canvi de temps ens enviï, de sobte, a l’hivern.

Caminant o amb bicicleta des del Càmping Les Preses Natura, entreu a la vall de Corb: ullades panoràmiques i detalls a cada racó que us ompliran de colors: des del verd mes tendre dels camps i pastures, als ocres, vermells i daurats dels boscos sota Puig Rodó, els Marbolenys o Rocalladre.

La vall del Corb es un paradís de territori rural viu, espectacular, natural i entranyable. Es respira serenor, pau i harmonia, tant si mireu a cap a la Fageda, com als Pirineus, ara blancs de neu. Les masies al pla o arrecerades a la muntanya, semblen posades per crear un escenari idíl·lic. Pasturant plàcidament, remats de xais i cavalls i els camps, sàviament conreats.

Al final de la vall, entrarem a la Fageda d’en Jordà. Desenes de camins i corriols ens permeten endinsar-nos per un espai màgic lloat per poetes i pintors captivats per l’esclat de llums, colors i silencis. Cada racó és diferent i cada hora és canviant. Gaudir-ho aquests dies es inoblidable!.

Deixeu que el mòbil capturi mil imatges, però si us plau, porteu-lo sense veu, perquè aquest espai tan singular que la natura ens ofereix generosament, cal respectar-lo i gaudir-lo amb tots els sentits.

Suggerim veure:   https://www.campingnatura.cat/activitats/

https://www.campingnatura.cat/la-fageda-den-jorda-a-la-tardor/

danielt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.