TEMPS DE DESCANS I SALUT

La reobertura del Càmping Les Preses Natura després del tancament per la Covid 19, ha estat francament positiva. S’havien pres les mesures d’higiene i de seguretat regulades per l’Administració i els clients han estat prudents amb el seu comportament.

Amb aquesta agraïda responsabilitat compartida entre el Càmping i els clients per garantir la salut, es fa més lleuger de portar les mesures de prevenció i més tranquil·la l’estança per poder gaudir del descans que mereixem.

S’ha recuperat la tranquil·litat al Càmping i al territori per poder passejar o anar a fer una ruta en bicicleta al mig de la natura. El paisatge està exuberant: boscos amb verds lluents, rius amb aigües netes i abundants, camps acuradament conreats, pastures de tota mena de bestiar menjant herba fresca.

Donat que al Càmping te per norma afavorir el comerç local, és una festa anar a fer la compra a les fleques del poble, la carnisseria, la peixateria. Els embotits artesanals, les fruites, verdures i altres queviures ho trobarem a les “botigues” i supermercats del municipi o a Olot, que està a quatre passes.

El jardiner del Càmping ha fet bé la seva feina i els arbres ofereixen abundants ombres. La gespa, les flors i la vegetació esclaten per totes bandes, confirmant que el nom de Natura se li escau plenament.

Si ens volem refrescar, la piscina municipal, que la tenim a tocar, ens permet refrescar-nos a l’aigua i relaxar-nos a la gespa, sense aglomeracions. Un marc privilegiat per poder-ne gaudir!. Les gorgues plenes d’aigua fresca!.

Els clients de llarga estada, van tornant a gaudir del Càmping com “a casa”. Com els nous, ho fan amb la certesa que estan en una instal·lació acollidora pel descans i de caràcter familiar.

Aquest és un territori que permet gaudir de mil racons, fer esport en espais naturals, lliure d’aglomeracions i és saludable.

Normalment els clients venen amb cotxe, autocaravana, moto, bicicleta, amb transport públic o a peu. Però alguns també ho fan amb vehicles prou especials com l’helicòpter o un camió-autocaravana per aventures, com hem tingut als últims dies…

Si sabem mantenir les recomanacions de protecció de la salut que ens fan els experts i les autoritats. Si cultivem l’actitud positiva de protecció per a nosaltres i al demès. Si complementem el gaudi de les vacances amb el desig de viure amb salut, llavors podem esperar haver superat una llarga i dura etapa de confinament i esperar un feliç estiu!.


danielt 2a. quinzena de juliol del 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.