REOBERTURA (DEFINITIVA?) DE LES ACTIVITATS

Ja podem tornar a gaudir del Càmping Les Preses Natura i del Centre Logístic de Bicicletes-ATMA d’Olot. Ja no hi ha les restriccions de mobilitat comarcal i podem circular lliurement dintre Catalunya respectant els horaris diürns i altres mesures reglamentades.

Durant aquestes setmanes la primavera ha crescut aliena a la pandèmia. Les pluges, les ventades i les estones de sol han brodat un paisatge que cada any ens enamora.

El bestiar recupera la vitalitat i esclata: és l’hora d’aparellar-se els adults, de jugar pels  més menuts i de menjar per recuperar forces per a tots.

Una pedalada o una caminada per l’entorn, podrem viure paratges encantadors, on la vida humana es complementa harmònicament amb  la natura  volcànica, dels boscos, els conreus i del bestiar que hi pastura.

Gaudint d’uns paratges com els que tenim i amb uns pagesos i ramaders que saben i volen preservar els valors naturals, és un plaer contemplar remats de vaques, cavalls o xais, pasturant lliurament pels boscos, marges i camps d’herba.

Part d’aquest bestiar, en podrem adquirir a les carnisseries i gaudir-ne plenament a la taula, sense por a menjar additius ni altres productes artificials.

El Càmping Les Preses Natura i el Centre Logístic de Bicicletes-ATMA d’Olot, us permeten allotjament confortable, les bicicletes per pedalar i les rutes més atractives  per visitar.

Fa 30 anys que tenim la fortuna de poder oferir aquests serveis als nostres clients. Un dels millors moments per a nosaltres, és al comiat de l’estada, que sovint ens expliquen que ho han passat molt bé i que tornaran aviat, perquè cada estació eé un una nova experiència en aquest territori.

Tant de bo, ara no s’estronqui la llibertat de gaudir d’aquest privilegi. Des del Càmping i del C.L.B. som els primers responsables a fomentar les mesures sanitàries de seguretat per als clients, nosaltres, les instal·lacions o les bicicletes.

Sabem tots prou bé, que si fem prevenció i amb la vacunació generalitzada, ens guanyarem les condicions per superar la pandèmia i evitar les restriccions. Per tornar, esperem que definitivament, a la normalitat.

danielt, darreries d’abril del 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.