LA PODA

Durant tot l’any és necessari tenir cura de la jardineria del Càmping Natura, perque es vol oferir el millor dels arbres, de la gespa, dels marges… Són aspectes fundacionals i  fonamentals de la instal·lació. En un entorn privilegiat com és el nostre, el Càmping ha de ser un element que hi encaixi i col·labori en mantenir aquest encant territorial.


A la tardor, el que cal és fer una bona poda dels arbres per tal que a la primavera creixin rames i fulles que a l’estiu  faran una bona ombra i encaixaran en el mosaic paisatgístic de l’entorn.


Podar no és ni senzill ni ràpid: calen mans destres i fortes per fer la feina amb delicadesa i en el seu moment: quan els arbres es desprenen de les fulles i es preparen per hivernar


Al nostre Càmping, la major part de la feina es fa a mà. Amb un tall net al lloc precís de la branca. La bona feina d’ara la veurem a la primavera.


Convindrà recollir les fulles, no fos cas que ofeguessin la gespa. Del brancall en farem trinxat per fer terra vegetal: aquí es fa compostatge i s’aprofita tot!.


Feina de manteniment de la vegetació n’hi ha tot l’any i ho fem amb personal de la casa, que ni estalvia esforç ni hores. Fins i tot, la guineu ho contempla…

Gràcies, Joan!

danielt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.