GALA DE LES PRESES!

Si podeu venir a passar aquest llarg cap de setmana al Càmping, sereu afortunats de viure i compartir la Festa Major (la Gala) de Les Preses que es celebra de el 10 al 14 d’aquest mes d’Octubre.

Cada any per aquests dies de la Gala, els carrers i places s’omplen d’activitats que conviden a participar-hi. Petits i grans, presencs, garrotxins i visitants gaudirem de una programació diversificada que ens ha preparat la Comissió de Festes, que es un grup d’entusiastes que fa mesos treballa per estar a l’altura de les millors festes majors de la comarca.

 

Observeu la programació a: http://www.lespreses.cat/media/sites/209/PROGRAMA-GALA-DE-LES-PRESES-WEB.pdf  i participeu a les seves activitats. Comprovareu l’ implicació de la gent i les entitats per aconseguir que la Gala sigui de tots!.

Des del Càmping tindreu una situació privilegiada: podreu participar i gaudir dels actes als carrers però “salvaguardats” del bullici de la festa nocturna, que s’ubica a la zona industrial.

Els mes menuts no es poden perdre les “parades”, els balls dels gegats, la granota i els calabotins. Els mes grans els concerts amb l’orquestra Maravella, els mes joves els balls amb Gertrudis, Orquestra Maribel i Dj Kurba. I tots, a gaudir del Ball de les Cintes!.

Bona Gala!

danielt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.