FESTES A OLOT !!!

El 8 de Setembre es el gran dia de les festes d’ Olot: “nostra Dona del Tura”. La capital de la Garrotxa es vesteix de gala perquè els olotins, garrotxins i visitants, passin uns dies de joia.

Les festes s’escauen en temps privilegiat: les vacances ja han deixat la platja o la muntanya i el “curs” encara no ha començat del tot. Les ganes de passar-ho be desborden energia i Olot sap acollir a joves i a joves mes madurs, per oferir tot allò que se’n espera de una festa major!

Veure la programació a:    http://festesdeltura.olot.cat/

Olot barreja a les festes: tradició i avantguarda, respecte i xerinola, participació i espectacles de qualitat: musicals, esportius, recreatius, firaires, culturals, gastronòmics …

Si no coneixeu els gegants d’ Olot i no els heu vist ballar  amb els Cavallets i els Nans, ara teniu l’ocasió de fer-ho. Us asseguro que ho recordareu anys i panys!

Olot gaudeix de paisatge i moltes altres bones condicions, entre elles, en un lloc destacat, la valoració dels seus ciutadans que han fet o fan mèrits per destacar a la cultura, l’emprenedoria, els aspectes socials o esportius.

El Càmping Natura de Les Preses us ofereix un allotjament privilegiat per gaudir de les festes d’ Olot, on us hi podeu desplaçar amb cotxe o bicicleta per la Ruta del Carrilet!

danielt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.