EL CÀMPING JA ESTA OBERT AMB MESURES DE PREVENCIÓ!

Tal com aviem anunciat, el divendres 19 de Juny vam reobrir el Càmping desprès de del tancament obligat pel Covid 19.

Volem agrair la responsabilitat del personal i dels clients per poder gaudir del Càmping amb les mesures de seguretat que s’han d’aplicar.

Es tracte de una situació fins ara desconeguda però que ens hi hem adaptat tots fàcilment perquè som conscients, mes que mai, del valor de la salut nostre i de la col·lectivitat.

Des del Càmping hem pres totes les mesures preventives que ens marca l’Administració i la nostra pròpia Normativa especifica.

Responsablement estem aplicant les actuacions d’informació, higiene,  protecció, separació mobiliari per guardar les diatàncies, eliminació d’elements i objectes en espais comuns (sofàs, coixins, catifes tèxtils…) que son mes difícils de immunitzar.

La conscienciació,la responsabilitat, el sentit comù, presideixen les adaptacions que tots estem aplicant. L’experiència d’aquests dies ens dona una gran confiança que el retorn de tots els clients i els nous que ens voldran acompanyar, tots podrem passar aquesta etapa amb goig i salut, sense baixar la guàrdia!.

BON ESTIU!!

danielt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.