Categoria: CÀMPING

TEMPS D’ESTIU

A la Garrotxa ens sol fer aquest temps a l’Agost: matins assolellats, tardes amb ruixats i nits fresques. Enguany, però, com a tot el país, hem tingut temperatures exageradament altes i sequera severa. Afortunadament, ha tornat la normalitat. La pluja ha arribat, tardana i desbordant i el paisatge es recupera ràpidament. Dels primers en aprofitar-se’n… Llegir més »

JA VE LA PRIMAVERA!

Temps canviant. Fa un parell de dies que lluïa un sol que convidava a pedalar o passejar per la vall del Corb per veure-hi els remats, els camps de colza que ja enlluernen i les darreres neus del Pirineu, fonent-se amb tanta calor. Ahir va ploure de debò. El Fluvià baixa alegre. Avui hem pogut… Llegir més »

COMENÇA EL FESTIVAL DE COLORS DE TARDOR

Darreries d’octubre, Tot Sants ja s’apropa. La Garrotxa inicia la transformació cromàtica de boscos, arbres i paisatge. Al Càmping Les Preses Natura, els mateixos arbres que ens han fet ombra a l’estiu, ara, les fulles canvien el verd fresc pels ocres, mes càlids de tardor. Dintre unes setmanes, totes les fulles ja hauran caigut. El… Llegir més »

TORNARÁ EL GROC DAVANT DEL CÀMPING LES PRESES NATURA

Si el temps no ho espatlla (a pagès ja se sap: “no hi ha blat fins que esta al sac i ben lligat”) aquest estiu lluirà el groc que ens vam perdre a la primavera, perquè, ves a saber la raó, no va florir la colza com s’esperava. L’abella ja no ha resistit la temptació… Llegir més »