COMENÇA EL FESTIVAL DE COLORS DE TARDOR

Darreries d’octubre, Tot Sants ja s’apropa. La Garrotxa inicia la transformació cromàtica de boscos, arbres i paisatge. Al Càmping Les Preses Natura, els mateixos arbres que ens han fet ombra a l’estiu, ara, les fulles canvien el verd fresc pels ocres, mes càlids de tardor. Dintre unes setmanes, totes les fulles ja hauran caigut. El… Llegir més »

TAMPESTA D’ESTIU A LA GARROTXA

Després de massa temps de sequera, ja era hora que tornes la pluja a La Garrotxa. A l’agost ens te acostumats a remullar-nos en forma de tempesta de tarda. De volta, el cel s’enfosqueix, els llampecs retrunyien muntanya enllà, recomanant a aixoplugar-se. L’aigua baixa sobtadament i amb força. Excepcionalment també ho fa en  forma de… Llegir més »

JA S’HAN OBERT ELS GIRASOLS

Ho anunciàvem fa uns dies: torna el groc als camps del costat del Càmping Les Preses Natura!  Les panoràmiques son espectaculars i no hi ha qui es resisteixi a guardar-ne una imatge. Les abelles estan de festa!. Procureu no provocar-les… El Càmping us ofereix bon allotjament, tranquil·litat, bones rutes a peu o en bicicleta i… Llegir més »

TORNARÁ EL GROC DAVANT DEL CÀMPING LES PRESES NATURA

Si el temps no ho espatlla (a pagès ja se sap: “no hi ha blat fins que esta al sac i ben lligat”) aquest estiu lluirà el groc que ens vam perdre a la primavera, perquè, ves a saber la raó, no va florir la colza com s’esperava. L’abella ja no ha resistit la temptació… Llegir més »