REOBERTURA (DEFINITIVA?) DE LES ACTIVITATS

Ja podem tornar a gaudir del Càmping Les Preses Natura i del Centre Logístic de Bicicletes-ATMA d’Olot. Ja no hi ha les restriccions de mobilitat comarcal i podem circular lliurement dintre Catalunya respectant els horaris diürns i altres mesures reglamentades. Durant aquestes setmanes la primavera ha crescut aliena a la pandèmia. Les pluges, les ventades… Llegir més »

TEMPS DE COLZA

Al despuntar la primavera, la Garrotxa esclata de colors brillants i contrastats. Una pedalada per la comarca ofereix infinites imatges per captar i gaudir-ne. Si  us cal, al Centre Logistic de Bicicletes ATMA d’Olot en podreu llogar de tota mena. Des de la Via Verda d’Olot a Girona, fent un fàcil recorregut amb bicicleta, podrem… Llegir més »

TORNA EL CONFINAMENT COMARCAL

QUE POC HA DURAT L’AIXECAMENT DE RESTRICCIONS DE MOBILITAT COMARCAL. NOMES DOS SETMANES HEM POGUT VENIR AL CÀMPING DES DE QUALSEVOL INDRET DE CATALUNYA PER GAUDIR DE LES SEVES INSTAL·LACIONS, EL BON AMBIENT DELS USUARIS I D’AQUEST TERRITORI ESPLÈNDID QUE ES LA GARROTXA. RECORDAREM AQUESTA SETMANA SANTA COM UN OASI DE JOIA EN UN PERÍODE… Llegir més »

AIXECAT EL CONFINAMENT COMARCAL

 Que llargs s’han fet aquests mesos de confinament comarcal. Finalment esta aixecat. Ja podem gaudir del Càmping. Els infants, els primers, com sempre, a plantar-se a la natura. Esclata la primavera, els marges plens de flors i als arbres ja despunten les rames que ens faran obra a l’estiu. S’ha d’aprofitar per celebrar el retorn… Llegir més »

NEVADA DE LA FILOMENA

lA NEVADA DEL DISSABTE DIA 9 I DIUMENGE 10 DE GENER, VA SER GENEROSA!. ENS HA DEIXAT PAISATGES PER RECORDAR. AL CÀMPING JA ESTAVEM PREPARATS… AMB EL SOL D’AQUEST DILLUNS, LA NEU JA ES VA FONENT… AVIAT TORNARA EL VERD, MES REGAT QUE MAI. HI HAURA BON BLAT AQUEST ANY! RECONS DE POSTAL… AMB UN… Llegir més »