TAMPESTA D’ESTIU A LA GARROTXA

Després de massa temps de sequera, ja era hora que tornes la pluja a La Garrotxa. A l’agost ens te acostumats a remullar-nos en forma de tempesta de tarda. De volta, el cel s’enfosqueix, els llampecs retrunyien muntanya enllà, recomanant a aixoplugar-se. L’aigua baixa sobtadament i amb força. Excepcionalment també ho fa en  forma de… Llegir més »

JA S’HAN OBERT ELS GIRASOLS

Ho anunciàvem fa uns dies: torna el groc als camps del costat del Càmping Les Preses Natura!  Les panoràmiques son espectaculars i no hi ha qui es resisteixi a guardar-ne una imatge. Les abelles estan de festa!. Procureu no provocar-les… El Càmping us ofereix bon allotjament, tranquil·litat, bones rutes a peu o en bicicleta i… Llegir més »

TORNARÁ EL GROC DAVANT DEL CÀMPING LES PRESES NATURA

Si el temps no ho espatlla (a pagès ja se sap: “no hi ha blat fins que esta al sac i ben lligat”) aquest estiu lluirà el groc que ens vam perdre a la primavera, perquè, ves a saber la raó, no va florir la colza com s’esperava. L’abella ja no ha resistit la temptació… Llegir més »

OBERTURA DE LA PISCINA MUNICIPAL

Els clients del Càmping Les Preses Natura gaudeixen de la extraordinària piscina municipal que esta al costat mateix. Aquest cap de setmana obra les portes per a petits i grans! Caldrà que tots seguim les normes habituals de l’equipament i també les sobrevingudes pel Covid-19. A la Recepció del Càmping us donarem tota mena de… Llegir més »