Fes la sol·licitud d'informació per la teva reserva online
... i gaudeix de l'entorn natural de la Garrotxa !

Rutes de cicloturisme

Us oferim un seguit de rutes circulars en bicicleta BTT creades per als nostres clients, amb sortida i arribada al Camping Natura, perquè gaudiu dels paratges mes interessants de la Garrotxa.

RCB1 - SALT DELS ROURES RCB2 - GORGA DELS PINS RCB3 - LA FAGEDA D'EN JORDÀ RCB4 - ELS VOLCANS RCB5 - VALL D'EN BAS RCB6 - RUTA DE LES ERMITES RCB 7- LA VALL DEL CORB RCB8 - PEDALADA PER A SÈNIORS RCB9 - SANTA PAU RCB 11 - COOPERATIVA LA FAGEDA RCR2 - (RCR ARQUITECTES) RCB12b - GRANJA MAS LA COROMINA
17,2 Km.
320 m.
MITJANA

Pedalada per gaudir de la Vall d’en Bas fins al Salt dels Roures, un espectacular salt d’aigua situat a sota del Puigsacalm.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc: https://www.campingnatura.cat/ruta-bicicleta-al-salt-dels-roures/

14 Km.
300 m.
BAIXA

Excursió ciclista per refrescar-se a les gorgues sota el salt de Sallent situat a dintre de l’Àrea Recreativa dels Pins.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc.

15,5 Km.
BAIXA

Itinerari bucòlic que ens permet travessar la vall del Corb, un tram emblemàtic de La fageda d’en Jordà, baixar a Olot i tornar per la Via verda.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc.: https://www.campingnatura.cat/la-fageda-den-jorda-a-la-tardor/

23,5 Km.
360 m.
MITJANA

Pedalada per visitar dos dels volcans més coneguts del Parc Natural: el Croscat i el volcà de Santa Margarida, travessant la fageda d’en Jordà.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc.

25 Km.
135 m.
BAIXA

Recorregut ciclista molt recomanable per a famílies pel caràcter tranquil i paisatgístic de la ruta.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc.

15,2 km
330 m.
BAIXA

Pedalada per gaudir de la vall del Corb i visitar-hi dues ermites amb encant: Sant Miquel i Sant Martí. Tornada per la  via  verda.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc.

19 km
104 m.
BAIXA

Ruta per gaudir de la bicicleta elèctrica pels paratges més emblemàtics de la Vall d’en Bas: excursió inoblidable per  a totes les edats.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc.

33 Km.
412 m.
MITJANA

Jornada complerta amb bicicleta per visitar el conjunt històric de Santa Pau, tot pedalant per la fageda d’en Jordà, els volcans de Santa Margarida i el Croscat.

Podeu veure més informació de la ruta al nostre bloc.

16,5 Km.
104 m.
MITJANA-BAIXA

La Cooperativa La Fageda, una institució molt estimada al territori per la seva funció social, pel prestigi dels productes que hi fabrica i per l’atractiu de les seves instal·lacions i activitats que volem visitar. (Veure la Cooperativa la Fageda)

La pedalada ens permet gaudir de un paisatge natural privilegiat, pel mig de conreus, pastures, camins, faigs i volcans. Si aneu amb infants, us aconsellem una bicicleta elèctrica i cadireta.

Càmping Natura gestiona la reserva de la visita a la Cooperativa: vegeu OFERTA DE CAP DE SETMANA

Més informació sobre la ruta al nostre Bloc

18 Km
1/2 dia + visita als espais.
fàcil

Ruta circular preparada per visitar 8 espais de RCR Arquitectes, a l’entorn d’Olot. Es una pedalada fàcil, que s’inicia al Càmping Natura a Les Preses: Per la Via Verda, ja veurem el Parc de Pedra Tosca (premi Rosa Barba), l’Estadi d’atletisme,… arribarem a Olot, on farem un itinerari per la ciutat i tornarem a Les Preses, per les vores del riu Fluvià, el Bosc de Tosca (Parc Natural de la Zona Volcànica), amb panoràmiques de la Vall d’en Bas. Ruta d’arquitectura i Paisatge!.

Veure la ruta al bloc:  https://www.campingnatura.cat/ruta-rcr-arquitectes-sis-espais-olot/

 

10,6 Km
mig dia
FÀCIL

Pedalada FAMILIAR per visitar la granja “Mas La Coromina” a Joanetes. Farem una ruta circular per la Via Verda, carreteres locals de la Vall, d’en Bas, al mig de paratges de conreus, pastures i masies rurals.

Podeu veure mes informació de la ruta a: https://www.campingnatura.cat/ofertes/

i al nostre bolc: https://www.campingnatura.cat/cap-setmana-pedalant-vall-den-bas-visita-granja-mas-la-coromina/