Fes la teva sol·licitud de reserva online
... i gaudeix de l'entorn natural de la Garrotxa !

Guies i trasllats

El Càmping les Preses Natura és part de l`empresa ATMA com també ho és el Centre Logistic de Bicicletes (http://bicicletes.atma.cat ) líder en el sector de lloguers, rutes i trasllats de bicicletes. Als clients del Càmping Natura us oferim un servei privilegiat!

Pel que fa a rutes a peu o amb vehicle, comptem amb excel·lents professionals del territori que coneixen i estimen profundament els indrets més apreciats i els secrets més interessants de la zona..

Què fer?

La Garrotxa ofereix una gran diversitat activitats per a tota la familia. Consulteu l’agenda d’esdeveniments a la Recepció del Càmping.

VEURE EXCURSIONS

Excursions

Excursions a peu, en bicicleta o en vehicle per fer-les sols, amb família o amics, visitant els indrets més espectaculars de la Garrotxa.

VEURE EXCURSIONS

Rutes en bicicleta

Ampli ventall de rutes en bicicleta per pedalar a la Via Verda de Olot-Girona i trams de Pirinexus amb bicicletes BTT, cicloturisme i de carretera.

Rutes en bicicleta

Guies i trasllats

Disposem de guies especialitzats que coneixen i estimen profundament els indrets mes apreciats i els secrets mes interessants de la Garrotxa

Guies i trasllats