A PUNT PER TORNAR A GAUDIR DE LA NATURA AL CÀMPING

Aviat podrem tornar al Càmping Les Preses Natura!. Que llargues se’ns han fet aquestes setmanes de confinament… però ha estat un sacrifici necessari per preservar la nostra salut i la de tothom.

Sembla que els moments més punyents s’han superat i ara podem gaudir del lleure, la natura i bona part de les activitats que ens agraden. Haurem de fer-ho amb responsabilitat, perquè ja hem vist l’abast d’aquest virus.

Haurem après a valorar la salut, la llibertat, la família, les amistats, la convivència i la natura, com mai havíem fet. Per això, ara tots podem millorar si som més prudents i amb més ganes de ser feliços i gaudir de les oportunitats que tindrem.

El Càmping us enyora i us espera!. Durant aquestes setmanes hem vist esclatar la primavera: el paisatge està per contemplar-lo fins a sadollar ulls i esperit. Vénen ganes de trepitjar camins, pujar al Puigsacalm, pedalar per la Fageda d’en Jordà.

Voldrem fer una excursió per aixoplugar-nos a les porxades  de les ermites de Sant Miquel o Sant Martí del Corb. O potser una pedalada per la Via Verda. Descansar sota una ombra del Càmping,

                                                                     

 

La natura ha embellit l’entorn i nosaltres hem fet el mateix dins del Càmping: amb la sega acurada dels marges ara s’exhibeixen centenars de flors silvestres de diverses espècies, colors, olors i formes.

 

Al capvespre, podrem relaxant-nos amb els concerts dels ocells, que ja nien i del paisatge que ens captiva: el poble de Les Preses davant nostre, al fons, santa Magdalena amb el Puigsacalm i al cel, cap a la dreta, despunta Venus….

 

Temps hem tingut per podar els arbres que ofereixin les millors ombres. La gespa, regada per les pluges o amb aspersors, ben segada  i reposada, ha crescut verda i valenta que ens convida a descalçar-nos per acaronar els peus.

Les baranes i proteccions,  ben tractades per lluir la fusta. Repàs i reformes dels equipaments  per assegurar el millor servei. Aquest temps de “descans” l’hem aprofitat per posar-ho tot a punt per al retorn.

També hem aprofitat els mitjans telemàtics per convidar a fer rutes “virtuals” des del facebook de l’Agencia de Turisme Medi Ambiental (ATMA), empresa “mare” del Càmping i del Centre Logístic de Bicicletes (CLB) a Olot: https://www.facebook.com/ATMA-Garrotxa-i-Bicicleta-119881824761649/?eid=ARApIKmK77Xk3d_SKeztnk7Q0zm7qKkMiBELIXndedEM8tbHCM-8nVh3jZaBuXVBOIWwn7muj0Wj5TVO

Hem creat una nova ruta: el poble de Les Preses, que segur us agradarà de fer-la. De moment, podeu veure-la a la web del Càmping:  https://www.campingnatura.cat/activitats/rutes-a-peu/

 

Per garantir les mesures de seguretat sanitària, el Càmping ha estat tancat i també l’accés amb vehicles a l’exterior. Només el personal “de casa” hi hem entrat, amb totes les cauteles per fer la vigilància i les feines de manteniment.  Ja ho tenim a punt, per això la imatge del portal que es va obrint, és una invitació a tornar-vos a veure tan bon punt se’ns permeti i vosaltres vulgueu venir.

 

Que sigui ben aviat!

danielt.  Maig del 2020

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.