JA ARRIBA ÈSDANSA 2018!

Si ens voleu acompanyar del 20 al 26 d’aquest mes d’Agost, des del Càmping Les Preses Natura, podreu viure Ésdansa 2018 des de casa!. https://www.esdansa.cat/                      Cada any, a la segona quinzena d’Agost, Les Preses viu una de les activitats culturals i populars mes interessants de l’estiu al nostre país: Ésdansa, organitzat per l’Esbart Marboleny, amb… Read more »

RUTA RCR ARQUITECTES – SIS ESPAIS A OLOT

CAP DE SETMANA PER A DUES PERSONES: 155 € 1 NIT / 185 €  2 NITS (inclou Mòbil Home + Bicicletes + Plànol i Guia + GPS de la Ruta) per visitar alguns dels espais d’arquitectura de l’equip RCR ARQUITECTES, tot pedalant per Olot i el seu entorn. RCR Arquitectes (http://www.rcrarquitectes.es) és un equip format per Rafel Aranda, Carme Pigem i Ramón Vilata, que tenen l’estudi a… Read more »

VISITA A LA COOPERATIVA LA FAGEDA

                          Dintre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa hi ha la Fageda d’en Jordà, un espai d’especial bellesa i protecció. Al bell mig, hi trobarem la Cooperativa La Fageda, una institució molt estimada al territori per la seva funció… Read more »

BIKE PARC A LES PRESES

Les Preses, aquest municipi garrotxí al costat d’ Olot, va crear una àrea d’esbarjo proper al Parc Natural de la zona volcànica, fruit de l’aprofitament pel creixement industrial del polígon de l’Avellana. Inicialment se’l va anomenar Parc Xinguirri, ara deu fer 15 anys. Aquest espai estava destinat a zones infantils, de lleure i esportives, sobretot… Read more »