Fes la teva sol·licitud de reserva online
... i gaudeix de l'entorn natural de la Garrotxa !

Lloguers

El Càmping disposa d’equipaments de lloguers per a qualsevol època de l’any:  (Consulteu calendari i  tarifes:  http://www.campingnatura.cat/tarifes/ )

Bungalou de fusta, per a 2-3 persones, amb 1.habitació amb llit gran, cuina-menjador amb un sofà llit, TV i equipament per cuinar i menjar. Lavabo, WC, dutxa, i terrasseta.

Habitatges mòbils (Mòbils Homes) per a 2-8 persones, amb 3 habitacions, cuina-menjador amb sofà llit, nevera, Tv i equipament per cuinar i menjar. Lavabo, WC, dutxa i terrassa.

Caravanes amb llit gran i llitera. Avancé amb cuina, nevera i equipament bàsic per a cuinar i menjar. Disposen de calefactors. Estan ubicades en parcel·les de 70 m2.

Parcel·les per a tendes, caravanes, autocaravanes.

Bicicletes de cicloturisme, BTT, elèctriques i de carretera.

Plànol Càmping Natura les Preses

Plànol

El Càmping consta de 117 parcel·les repartides en sectors aprofitant els quatre nivells que ofereix el terreny natural.

Veure plànol

Equipaments

Els equipaments principals estan situats a la part central del Càmping, això els hi dona una excel·lent funcionalitat pels usuaris.

Veure equipaments

Local social

Els més petits podran jugar a la zona infantil, i per a tots els clients disposem del Local Social, l’espai per les activitats col·lectives.

Més informació
Bungalous Camping Natura Les Preses

Lloguers

Equipaments de lloguer tot l`any: bungalows, mòbil homes, autocaravanes, parcel·les per tendes, caravanes, bicicletes i GPS.

Veure lloguers