CAP DE SETMANA PEDALANT PER LA VALL D’EN BAS AMB VISITA A UNA GRANJA I UN ESPAI DE RCR ARQUITECTES.  

La comarca de la Garrotxa te aquestes avantatges: en un mateix espai, podem gaudir d’atractius ben diferents que es complementen: en aquest cas conèixer una granja, el bestiar domèstic i del camp. De com es treballa i com s’hi viu. Les exigències i compensacions de cuidar els animals i els conreus per seu menjar. I de com s’aprofita la llana del xais, la llet de les vaques, els ous de les gallines…

La granja Mas La Coromina de Joanetes, us una instal·lació ben preparada per fer aquesta funció divulgativa de forma planera i atractiva pels visitants de totes les edats. La passió de estadants i l’encant del lloc, sota el Puigsacalm, garanteixen un estona per recordar anys i panys!.

La ruta la farem pedalant des del Càmping Natura de Les Preses, per un tram de la Via Verda d’Olot a Girona i per carreteres rurals de la Vall d’en Bas. El recorregut es majoritàriament planer que el poden fer adults i mainada. A més tenim l’avantatge de poder escurçar el recorregut per diverses dreceres que ens poden tornar al Càmping.

La proposta inicial (i que recomanem) es la de sumar: el goig de pedalar, gaudir paisatge que ofereix aquest territori, conèixer la granja que hem visitat i ara, anar a gaudir d’arquitectura en el paisatge de primaríssim nivell: el Parc de Pedra Tosca de RCR Arquitectes, que van ser reconeguts al 2017, amb el premi Pritzker, considerat el Nobel d’arquitectura. El Parc de Pedra Tosca, situat al peu de la Via Verda, dintre el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, ja va ser una iniciativa municipal de Les Preses que va obtenir un “Life” de l’Unió Europea al 2003, per la recuperació dels conreus d’artigatge.

 

 

L’excursió podrà ser de mig dia. Però aconsellem destinar-hi el dia sencer per gaudir una jornada completa!.

Indicacions especials:

OFERTA DEL CÀMPING NATURA:  Ofertes

Practicable tot l’any excepte Setmana Santa, ponts i festes especials. Consulteu al Càmping.

Mes informació: http://www.campingnatura.cat/;  http://www.maslacoromina.cat/;  http://www.rcrarquitectes.es/

danielt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *