Categoria: Rutes

LES ROQUES ENCANTADES (per LA SALUT)

Aquesta és una excursió “FANTÀSTICA”, pel paisatge que farem i per l’encant del lloc que anem a visitar. Per fer la ruta (RCC10b) hem marcat quatre punts a la Fitxa i al GPS que ens poden servir per confirmar que estem pel bon camí. És una excursió per fer amb família, fàcil, distreta, curta i… Llegir més »

RCB9- SANTA PAU

La varietat de paisatges pels que pedalarem aconsellen fer la ruta en una jornada. Son poc mes de trenta quilometres i amb notables desnivells. No es molt difícil, però es fa llarga i caldrà dosificar l’esforç. Durant tot el recorregut i al final us sentireu satisfets: val molt la pena!. Baixem del Càmping Natura cap… Llegir més »

RCB1 – Pedalada al Salt dels Roures

Ruta per visitar la gorga i el Salt dels Roures de la riera de Joanetes que baixa del Coll de Bracons, entre el Puigsacalm i els Llancers. La pedalada, a més, ens permet fer una circular per la Vall d’en Bas, en una plana encantadora sota el massís de Santa Magdalena, Murriá, Xenacs o Falgars, amb… Llegir més »

RCB2 – Ruta en bicicleta per la gorga dels Pins

  Davant el Càmping Les Preses Natura s`obra a ponent, el decorat esplèndid de la serralada de Santa Magdalena amb el Puigsacalm  ( 1.514m) i el Pic dels Llops, que ens tempten a pujar-hi. Ho farem una altre dia, avui volem remullar-nos sota el Salt de Sallent, a Sant Privat d`en Bas. Amb bicicleta serà… Llegir més »

RCB3 – Un tast de la Fageda

Farem una pedalada per gaudir de una matinal plàcida fins a la Fageda d`en Jordà!. Sortim del Càmping Les Preses Natura, baixem al nucli de Les Preses i ens dirigim a la zona industrial. Llavors girem a la dreta ( direcció Llevant) per pujar al veïnat de Pocafarina (cada municipi tenia el seu…). Seguint la… Llegir més »