RUTA RCR ARQUITECTES – SIS ESPAIS A OLOT

CAP DE SETMANA PER A DUES PERSONES: 155 € 1 NIT / 185 €  2 NITS (inclou Mòbil Home + Bicicletes + Plànol i Guia + GPS de la Ruta) per visitar alguns dels espais d’arquitectura de l’equip RCR ARQUITECTES, tot pedalant per Olot i el seu entorn. RCR Arquitectes (http://www.rcrarquitectes.es) és un equip format per Rafel Aranda, Carme Pigem i Ramón Vilata, que tenen l’estudi a… Llegir més »

VISITA A LA COOPERATIVA LA FAGEDA

                          Dintre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa hi ha la Fageda d’en Jordà, un espai d’especial bellesa i protecció. Al bell mig, hi trobarem la Cooperativa La Fageda, una institució molt estimada al territori per la seva funció… Llegir més »

BIKE PARC A LES PRESES

Les Preses, aquest municipi garrotxí al costat d’ Olot, va crear una àrea d’esbarjo proper al Parc Natural de la zona volcànica, fruit de l’aprofitament pel creixement industrial del polígon de l’Avellana. Inicialment se’l va anomenar Parc Xinguirri, ara deu fer 15 anys. Aquest espai estava destinat a zones infantils, de lleure i esportives, sobretot… Llegir més »

GALA DE LES PRESES!

Si podeu venir a passar aquest llarg cap de setmana al Càmping, sereu afortunats de viure i compartir la Festa Major (la Gala) de Les Preses que es celebra de l’11 al 15 d’aquest mes d’Octubre. Cada any per aquests dies de la Gala, els carrers i places s’omplen d’activitats que conviden a participar-hi. Petits… Llegir més »